Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

"Unutma Beni" 1000. bölümünü kutladı

"Unutma Beni" 1000. bölümünü kutladı
Fox Tv'de ekrana gelen "Unutma Beni" dizisi 1000. Bölümünü kutladı.

Tüm oyuncular önceki gün 1000. Bölüm şerefine dizinin çekildiği şehir olan Ankara'daki Palas Otel'de bir araya geldi. Kutlama öncesi dizinin tüm oyuncuları basın mensuplarının karşısına geçti. Basın toplantısının ardından dizinin yapım şirketi olan Focus Film'in sahibi Nilgün Sağyaşar'a ve tüm ekibe, FOX Genel Müdürü Pietro Vicari 1000. Bölüm plaketi verdi. Plaket töreninden sonra yaklaşık dört saat süren 1000. bölüm kutlamasında dizinin oyuncuları felekten bir gece çaldı.

 

Basın toplantısına Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Mithat Erdemli, Olcay Kavuzlu, Berivan Düzgün, Ayfer Dündar, Gülşah Çomoğlu, Kuruluş Şakirağaoğlu, Füsun Günuğur, Berfu Öngören, Cüneyt Mete, Mine Medya Haktanır, Sabri Özmener, Anıl Adıgüzel, Ezgi Baran, Emir Alıcıer, Damla Kaya ve Gürsan Piri Onurlu katıldı.

 

"Beş yıldır her gün ekrana gelen bir dizide 1000. bölüm çekildi. Sizin ruh haliniz nasıl?" sorusuna, tüm oyuncular önce kahkaha attı. Sözü alan Füsun Günuğur, "Beş yılın getirdiği sadece alışkanlık değil. Bir çok paylaşmanın getirdiği dayanışma var. Dizinin başarısı birbirimiz sevmemizdir. Dizi bittiğinde ayrıldığımızda, ailemizden kopacağımız gibi geliyor. Burada oynayan genç oyuncular hepsi benim evlatlarımdır" dedi. Yola başlarken bir umut olarak çıktılarını söyleyen Kurtuluş Şakirağaoğlu, "Biz önce 100. Bölüm diye yola çıktık. Sonra 500 bölüm oldu. Şimdi 1000. Bölümü kutluyoruz. Seyirciler bizi Füsun ile kardeş sanıyorlar. Yolda gördüklerinde kardeşler diye sesleniyorlar. Ama Füsun ile kardeş olduk" diye konuştu.

 

"Günlük dizinin ne gibi avantajları var?" sorusuna Sabri Özmener, "Bir mağazaya girdiğinizde dizi yayınlanıyor. Ekrana bakınca, 'Aaa size ne çok benziyor' diye tepki gösteriyorlar" derken Didem Özkavukçu ise, "Evlerin kızı oluyorsunuz. Her gün eve giriyorsunuz. Ben babamı göremiyorum ama herkes evinde bizi izliyor. Sokakta gördükleri merhaba bile demeden sarılıp, muhabbet ediyorlar. Bunun güzelliği günlük dizide olmak. İnsanlara uzak görünmüyoruz. Haftalık diziler görsellik anlamda daha iyi çekmeye çalıştıkları için biraz uzaklar. Ama biz insanların içindeyiz. Oyunculuk açısından büyük bir pratik" diye konuştu.

 

Bir gazetecinin, "Haftalık dizi oyuncuları dizinin saatlerinden şikayet ediyorlar. Sizin hiçbir şikayetiniz yok" sözlerine Didem Özkavukçu, "Biz birbirimizi severek oynuyoruz. Eğer öyle olmasaydı şuan burada olmazdık. 1000. Bölüm çekilmezdi" dedi.

Etiketler: unutma beni, fox tv,

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter