Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Ünlü yönetmen gözaltında!

Ünlü yönetmen gözaltında!
“Dila Hanım” dizisinin yönetmeni Aydın Bulut, önceki gece Atatürk Havalimanı’nda bir yolcuya kafa attı. Alkollü olduğu tespit edilen yönetmen gözaltına alındı.

Yönetmen Aydın Bulut, önceki gece havalimanında bir yolcuya kafa attığı için gözaltına alındı. Son olarak Star TV’de ekrana gelen “Dila Hanım” dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Bulut (44), önceki gece çekimlerin yapıldığı Adana’ya uçmak için Yeşilköy Atatürk Havalimanı’na gitti. Yanında ilk evliliğinden olan kızının da bulunduğu belirtilen Bulut, havalimanında bir yolcuyla tartıştı. Yaşanan kavga sırasında Bulut, yolcuya kafa attı. Yüzü kan içinde kalan yolcu Bulut’tan şikâyetçi oldu. Havalimanı polisi tarafından gözaltına alınan ve alkollü olduğu tespit edilen Bulut, sabaha kadar karakolda tutuldu. Sabah saatlerinde savcının talimatıyla serbest bırakılan Bulut’un yargılanmasına devam edilecek. Olaylı gece sonrası evine giden Bulut’un çekimlere de katılamadığı ortaya çıktı.

 

Çekimler durdu


Bulut’un sete gidememesi üzerine çekimler iptal oldu. Ellerinde stok bölüm olmadığı belirtilen ekibin yaşanan bu gecikmeyle beraber haftaya cuma ekrana gelecek bölümü yetiştirmek için de zorlanacağı öğrenildi. “Dila Hanım”da Hatice Şendil ile başrol oynayan Erkan Petekkaya da önceki gece internette yayılan dizinin yayından kaldırıldığı haberlerine isyan etti. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut da twitter sayfasına “Dila Hanım’la ilgili yalan iddialar ortaya atanlar, hayalleriniz gerçekleşmeyecek. Size kına yaktırmayacağız” yazdı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter