Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

TRT'den sürpriz teklif!

TRT'den sürpriz teklif!
Kanalda yayınlanması planlanan yeni dizide sürpriz bir oyuncunun yer alacağı belirtiliyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dönem dizisi için Oscar'lı yıldıza teklif gitti. Duka Film’in sahibi Özkan İpek, Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunun anlatılacağı 'Ertuğrul Gazi' dizisindeki 'Mevlana' rolü için Robert De Niro'ya teklif götürdü.

 

İpek'in vefatından önce rol için telefonda Tuncel Kurtiz'le görüştüğü ve "Muhteşem Yüzyıl dizisi bittikten sonra senaryoyu okurum. Uygun olursa tabii ki oynarım" cevabını aldığı öğrenildi. Ancak Kurtiz'in ani vefatı planları değiştirdi. Oscarlı oyuncudan "Okuduğum birçok senaryo var. Ancak 'Mevlana' rolü için 'Ertuğrul Gazi'de oynayabilirim. Kararımı kısa sürede size bildireceğim" yanıtını alan İpek, sabırsızlıkla gelecek cevabı bekliyor.

 

İlk bölümü yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olacak dizi için İpek, önümüzdeki hafta Amerika'ya giderek Robert de Niro'yla görüşecek ve onu ikna etmeye çalışacak. İpek, Robert De Niro’dan olumlu cevap alırsa zaman kaybetmeden Türkiyeli oyuncularla görüşerek kadroyu tamamlayacak.Robert De Niro, teklifi kabul ederse Türkiye'ye gelecek ve yaklaşık 10 gün kalacak. Dizinin çekimlerine Mayıs ayının son haftası başlanacak

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter