Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

TONY GATLIF SON FİLMİ AMAN DOKTOR / DJAM İLE TÜRKİYE’YE GELİYOR!

TONY GATLIF SON FİLMİ AMAN DOKTOR / DJAM İLE TÜRKİYE’YE GELİYOR!

Başka Sinema’da 19 Ocak’ta vizyona girecek AMAN DOKTOR / DJAM yönetmeni Tony Gatlif’in yanı sıra başrol oyuncusu Daphné Patakia ve yapımcı Delphine Mantoulet’yi ağırlıyor.

 

Başka Çarşamba kapsamında da 17 Ocak’ta gösterilecek olan AMAN DOKTOR, Beyoğlu Sineması’ndaki gösteriminden yönetmen ve ekip seyircilerden gelen soruları cevaplıyor.

 

17 Ocak'ta Başka Çarşamba kapsamında gösterilecek filmin Beyoğlu Sineması'ndaki gösterimine Tony Gatlif, Daphné Patakia ve Delphine Matoulet de katılacak ve izleyicilerin sorularını yanıtlayacak.  Türkiye'de de çok sevilen filmlere imza atan Tony Gatlif'in filmlerinde müzik her zaman ön planda ve Aman Doktor'un müzikleri için Türkiye'den Cümbüş Cemaat ve Yunanistan'dan müzisyenler işbirliği yaptı.

 

Konu: Eski bir denizci ve Rebetiko türü müziğin büyük bir hayranı olan Kakourgos, tekneleri için zor bulunan bir parçayı almak üzere yeğeni Djam'i İstanbul'a gönderir. Genç kadın burada 18 yaşındaki Avril ile tanışır; göçmenler için gönüllü yardım yapan ve burada ne parası ne de tanıdığı biri olan başka bir genç kadın. Cömert, kendinden emin, tahmin edilemez ve özgür ruhlu Djam, Midilli'ye yaptığı, müzik, yeni insanlar, paylaşılanlar ve umutla dolu bu yolculukta Avril'i kanatlarının altına alacaktır.

 

 

Etiketler: tony gatlif, djam

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter