Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Tim Burton hayranlarına "Frankenweenie" müjdesi!

Tim Burton hayranlarına "Frankenweenie" müjdesi!
Tim Burton'ın filmi "Frankenweenie", Londra Film Festivali'nin açılışını yapacak.

Stop-motion animasyonların babası Tim Burton'ın küçük bir oğlan çocuğuyla köpeğin dostluk hikayesini beyazperdeye taşıdığı filmi "Frankenweenie", 10 Ekim'de Londra Film Festivali'nde Avrupa prömiyerini yapacak.

 

Filmin gala prömiyeri Londra'nın Odeon Leicester Meydanı'nda yapılacak ve İngiltere'de 30 sinemada aynı anda izlenebilecek.

 

10 Ekim-21 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan 56. Londra Film Festivali'nin tam programı önümüzdeki ay ilan edilecek.

 

"Frankenweenie"

 

 Mary Shelley'nin romanı "Frankenstein"ın hikayesine bir saygı duruşu olarak beyazperdeye taşınan parodi film Frankenweenie'nin başrolünde Frankenstein ailesinin küçük çocukları Victor var. Victor, çok sevdiği köpeği Sparky'yi beklenmedik bir şekilde kaybedince en iyi arkadaşını tekrardan hayata döndürmeye çalışır ve bilime başvurur. Fakat yarattığı köpek Sparky'ye pek benzemez ve maceralar peşi sıra gelir.

 

Tim Burton, Frankenweenie filmini 1984 yılında 29 dakikalık kısa film olarak beyazperdeye taşıdı. Film, 2011 yılında uzun metrajlı olarak yeniden uyarlandı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter