Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

THE EXORCIST (Şeytan) Tv dizisi oluyor !

THE EXORCIST (Şeytan) Tv dizisi oluyor !
The Exorcist'in dizi uyarlaması 20th Century Fox tarafından yapılacak.

2013 yılında 40. yılı dolan ünlü korku filmi The Exorcist'in tv dizisi uyarlaması yapılacağı Amerikan Fox kanalı tarafından onaylandı. Kanal, filmden ziyade filme ilham veren 1971 çıkışlı Peter Blatty romanına sadık bir yapım hedeflediğini açıkladı.  Fox TV, dizi uyarlamasının senaryosunu Fantastic Four'un yazarı Jeremy Slater tarafından yazılacağını da belirtti. Dizide yapımcı olarak James Robinson, David Robinson ve Barbara Wall görev yapacak. 


Dünyaca ünlü film The Exorcist 1973 yılında beyazperdeye uyarlandı, 12 yaşındaki kız çocuğu Regan'ın şeytan tarafından ele geçirilmesi konu alan hikayesiyle pek çok eleştiriye de maruz kalan filmin yapımında oldukça ilginç olaylar da yaşandı. Sette iki çalışan ölmüş, iki kez yangın çıkmış, üç tane figüran kalp krizi geçirdi, başrol oyuncusu Linda Blairyataktan düşerek kolunu kırdı. Film bütün bunlara rağmen başarılı oldu ve pek çok ödülü evine götürdü.


Konu dizide bu kez iki farklı kişi tarafından çözülmeye çalışılacak. Daha modern, seri şekilde kurgulanmış bir psikolojik gerilim hissiyatını taşıyacak olan dizinin ilk bölümü için çekimlerin bu senenin sonunda yapılması bekleniyor. 

 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Fırat Sayıcı

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter