Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

SUICIDE SQUAD / İNTİHAR TİMİ - Türkçe Altyazılı Fragman

:: Videolar SUICIDE SQUAD / İNTİHAR TİMİ - Türkçe Altyazılı Fragman
Kötü olmak iyi hissettirir… Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güçlü Kötü Adamları biraraya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için onları göreve gönder.

Yönetmen David Ayer’dan (“Fury,” “End of Watch”), başrollerinde; Oscar adayı Will Smith (“Ali,” “The Pursuit of Happyness”), Oscar ödüllü Jared Leto (“Dallas Buyers Club”), Margot Robbie (“The Wolf of Wall Street,” “Focus”), Joel Kinnaman (“Run All Night,” “The Killing”) ve Oscar adayı Viola Davis’in (“The Help,” “Doubt”) yer aldığı  “Suicide Squad/İntihar Timi” geliyor.


 

Kötü olmak iyi hissettirir… Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güçlü Kötü Adamları biraraya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için onları göreve gönder. Ancak, bu İntihar Timi, aslında başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları nedeniyle, eninde sonunda kaybedekleri aşikar bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır? 


DC Comics karakterlerinden uyarlanarak, Ayer tarafından yazılıp yönetilen filmin diğer başrollerinde;  Adewale Akinnuoye-Agbaje (“Thor: The Dark World”), Jay Hernandez (“Takers”), Ike Barinholtz (“Neighbors”), Jai Courtney (“Insurgent”) ve Scott Eastwood (“Fury”) yer alıyorlar.  Yapımcılar; Charles Roven ve Richard Suckle, yönetici yapımcılar; Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson ve Geoff Johns.


 

Ayer’ın kamera arkasındaki yaratıcı ekibinde yer alan isimlerse şöyle sıralanıyor; görüntü yönetmeni Roman Vasyanov (“Fury,” “End of Watch”), yapım tasarımcısı Oliver Scholl (“Edge of Tomorrow”), editör John Gilroy (“Pacific Rim”), kostüm tasarımcısı Kate Hawley (“The Hobbit” Trilogy) ve Oscar adayı görsel efektler süpervizörü Jerome Chen (“Stuart Little,” “Fury,” “The Amazing Spider-Man” filmleri).  Filmin Müzikleri ise Oscar ödüllü kompozitör Steven Price’a (“Gravity”) ait.


Warner Bros. Pictures sunar, bir Atlas Entertainment yapımı, bir David Ayer filmi, “Suicide Squad/İntihar Timi.”  Film tüm dünyada bir  Warner Bros. Entertainment Şirketi olan, Warner Bros. Picture tarafından dağıtılacak.  5 Ağustos 2016 tarihinden itibaren tüm dünyada, 3D, 2D ve bazı bölgelerde IMAX 3D olarak gösterime girmeye başlayacak olan   “Suicide Squad/İntihar Timi”nin Türkiye vizyon tarihi ise 12 Ağustos 2016.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter