Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Star Trek'te neler oluyor?

Star Trek'te neler oluyor?

Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun Star Trek filmi için senarist bulundu! Bir süredir senaristlerle bir araya gelerek toplantılar yapan, Pulp Fiction, Kill Bill, Django Unchained gibi başarılı filmlerin kült yönetmeni Tarantino, Star Trek projesinde hangi senaristle çalışacağına karar verdi. Tarantino imzalı Star Trek filminin senaryosunda Diriliş / Revenant'ın senaristi Mark L. Smith'in imzası olacak.

 

Chaos Walking'te kalem oynatacak olan Lindsey Beer, Iron Man 3'ün senaristi Drew Pearce ve genellikle dizi işleriyle bilinen Megan Amram'la birlikte senarist adayları arasında yer alan Smith'in Tarantino'nun en güçlü adayı olduğu daha önceleri iddia edilmişti. 

 

Star Trek serisinin yapımcısı olan JJ Abrams ile görüşen Tarantino, kendi çekeceği Star Trek filminin R-rated, yani yaş sınırı konulan bir film olması koşulunu kabul ettirmişti. Tarantino'nun filmi çekmeyi kabul etmek için tek sunduğu koşul olan yaş sınırlı film stili, Tarantino'nun şimdiye kadar çekmiş olduğu bütün filmlerin ortak noktası. Son dönemde Mad Max: Fury Road, Logan, Deadpool ve Blade Runner 2049 gibi büyük bütçeli yapımlar da yaş sınırlamalı olarak vizyona girmeye başlamıştı.

Etiketler: star trek

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter