Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Stallone kaybettiği oğluyla ilgili konuştu

Stallone kaybettiği oğluyla ilgili konuştu
ABC televizyonunda yayınlanan "Good Morning America" programına katılan Sylvester Stallone geçtiğimiz ay Los Angeles'taki evinde ölü bulunan oğlu Saga ile ilgili olarak ilk kez konuştu.

 

Aksiyon filmlerinin ünlü oyuncusu çok zor bir dönem geçirdiğini fakat ailesinin desteğiyle yaralarının sarılacağını söyledi. 

 

Stallone başrollerini Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham ve Dolph Lundgren ile paylaştığı son filmi "The Expendables 2" filmini tanıtmak için konuk olduğu şovda oğlu Saga ile ilgili soruları yanıtladı. 

 

Ntvmsnbc'nin habeirne göre; geçtiğimiz ay hayata gözlerini yuman 36 yaşındaki Saga'nın ardından çok acı çektiğini söyleyen Stallone ailesinin yardımıyla ölümün de hayatın bir gerçeği olduğunu zamanla kabulleneceğini söyledi. 

 

65 yaşındaki Stallone şöyle konuştu: "Çok, çok zor bir şey. Arkadaşların ve ailenin desteğiyle atlatmaya çalışıyorsun. Hayatına bıraktığın yerden devam etmen gerekiyor. Aksi takdirde bir girdabın içine girersin ve kaybolursun."

 

Film yapımcısı olan Saga'nın ölüm nedeni hala araştırılırken yetkililer yapımcının aşırı dozda ağrı kesici ilaç alarak hayata veda etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter