Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Sosyal Medya, film setinde!

Sosyal Medya, film setinde!
Senarist ve yönetmenliğini Caner Erzincan’ın yaptığı “Yeni Dünya” filminin sosyal medya çalışmaları da adından söz ettirmeyi başardı. Filmin sosyal medya mecralarında düzenlenen yarışma sayesinde takipçiler sete katılma ve başta oyuncular olmak üzere set ekibiyle tanışma fırsatı buldular.

Son yıllarda önemi hızla artan sosyal medya kavramı artık sinema filmlerinde de, izleyiciyle sağlam bir etkileşim kurma yolu olarak kullanılmaya başlandı. Bunun en taze örneği çekimleri tamamlanmak üzere olan “Yeni Dünya” filminde görüldü.

 

Caner Erzincan’ın yazıp yönettiği, Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Soner Erzincan, Cenan Çamyurdu ve Volga Sorgu gibi isimlerin rol aldığı “Yeni Dünya” sosyal medyada yaptığı atakla da adından söz ettirmeyi başardı. Yapımcılığını Can Ahmet Gürakın ve Bahtiyar Tatar’ın, medya iletişimini Aslı Atasoy’un üstlendiği filmin sosyal medya çalışmalarını Mad Informatics adlı ajans yürütmekte. Ajans, geçtiğimiz günlerde filmin takipçilerini “Yeni Dünya” ekibiyle buluşturdu. Sosyal medya mecralarında #yenidunyacunku hashtag çalışmasıyla başlatılan yarışma sonunda sete gitmeye hak kazanan talihli takipçilerin sevinci yüzlerine yansıdı. İlk kez bir sette bulunmanın ve sevdikleri oyuncularla sohbet etmenin tadını çıkaran talihliler sosyal medyanın önemini bir kez daha kanıtlamış oldular. Filmin sosyal medya çalışmaları yeni sürprizlerle devam edecek. 

unnamed (1)

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter