Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

"SIR" filminin ilk uzun fragmanı yayınlandı

:: Videolar "SIR" filminin ilk uzun fragmanı yayınlandı
"SIR " filmi, farklı kurgusu ve fragmanı ile Türk korku sinemasında söz sahibi olmak istiyor.

Yapımcılığını Zaim Brothers Yapım'dan Şiar Zaim'in üstlendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Mehmet Ali Zaim'in yaptığı “Slasher” türündeki korku filmi "SIR" 11 Mart 2016’da vizyonda, sinema severlerle buluşmayı bekliyor .

 

Film bir maskeli katilin dehşetine odaklanıyor. 70'li ve 80'li yılların altın çağını yaşayan "Slasher" türündeki filmlere göndermeler yapan "SIR " filmi, farklı kurgusu ve fragmanı ile Türk korku sinemasında söz sahibi olmak istiyor.


 

 

Filmin konusu ise söyle; Günümüzden tam 30 yıl önce Akçaalan adındaki köyde yaşayan bir kadın, yaptığı kadim bir büyü ile kötü ruhların koruyucusu olmak ister. Bunun sonucunda hem şeytanın kendisi olur hem de, cehennem in kapılarını açar. İşlediği cinayetler şehire kadar uzanır. Kayıp kadınların kız çocukları olmak üzere birçok  hamile kadının da ölümleri gün geçtikçe artar. Bütün bu olayları hiç kimsenin nereden geldiğini bilmediği Sadık Hoca adında inançlı biri durdurmak ister. Kadının kocasıyla plan yaparlar ve kocası oğlunu bir gece beşikten alarak hocaya emanet eder. Bunu fark eden kadın kocasını öldürür ve Akçaalan halkını lanetler. Ve bu lanetin her yıl dönümünde kasabada cinayetler ortaya çıkar. Efsaneye göre, oğlu olmadan yaşadığı her bir sene, kadının içindeki öfke büyür. Olaydan tam 30 yıl sonra şehirde ve Akçaalan’da maskeli bir katilin cinayetleri kaldığı yerden devam eder.



YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter