Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

"SIMON KINBERG" "WOLVERINE 3" ve "NEW MUTANTS" Hakkında konuştu.

"SIMON KINBERG"  "WOLVERINE 3" ve "NEW MUTANTS" Hakkında konuştu.
Simon Kinberg Wolverine 3 ve New Mutants Hakkında konuştu

Fox stüdyolarının gelecek bir kaç yıl içinde gösterime sokmayı planladığı mutant evreni maceralarından biri de Hugh Jackman’ın son kez Adamantium pençeli kahraman Wolverine olarak beyaz perde ’de görüleceği üçüncü macerası hakkında, yönetmeninin James Mangold olacağının kesinleşmesi dışında, filmin Old Man Logan hikâyesini anlatacağı dedikoduları ortaya atılmıştı.

 

Yapımcı Simon Kinberg yeni bir röportajında filmin senaryosunun heyecan verici olduğunu ve çekim tarihi belli olduğunda senaryonun tamamlanmış olacağını açıkladı. Kinberg; Wolverine gibi bir karakterin son macerasına yakışır bir film olması için çalıştıklarını ve hayranların beklentisinin farkında oldukları için filmin efsanevi olmasını istediğini söyledi.

 

Ayrıca ana X-Men serisinin geleceğinin belirsizliğinden dolayı Fox Stüdyosunun planları arasında New Mutants karakterlerinin maceralarını anlatmak da var. Fox takviminde 2017 yılı için adsız bir Marvel macerası var ve yapımcı Kinberg bu filmin büyük ihtimalle New Mutants ekibinin maceralarını anlatan bir film olacağını söyledi. Senaryo yazarı ve yönetmen Josh Boone tarafından yazılan taslağın etkileyici olduğu ve Stüdyonun bundan etkilenerek projeye onay verdiği söyleniyor.

 

 

Tim Miller’in yönettiği ve Ryan Reynolds’un oynadığı Deadpool Şubat 2016’da Bryan Singer’ın yönettiği X-Men Apocalypse Mayıs 2016’da, Wolverine 3’ün ise Mart 2017de gösterime girmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter