Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

SCORSESE & DICAPRIO İLE YENİDEN..

SCORSESE & DICAPRIO İLE YENİDEN..
Üye: Murat Duygu Wolf of Wall Street ve Shutter Island’dan işbirlikçisi Scorsese ile tekrar bir araya gelecek olması film hakkındaki heyecanı da arttırıyor.


Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio ortaklığından yeni bir Film Projesi

 

Leonardo DiCaprio’nun yıllardır hayata geçirmeye çalıştığı Erik Larson’un mükemmel suç gerilim romanı “The Devil in the White City” (Beyaz Şehrin Şeytanı) sinema adaptasyonu ünlü yönetmen Martin Scorsese önderliğinde gerçekleşmeye yakın duruyor.

 

Larson’unson derece titizlikle araştırılmış ve yazılmış rahatsız edici romanı; yine o dönemde yaşayan Karındeşen Jack kadar ünlü olmasa da Chicago'da 1893 Dünya Fuarı zamanında etrafta insanları öldürdüğü iddia edilen gerçek seri katil Dr. H.H. Holmes’un yaşam öyküsünü anlatıyor. DiCaprio beyaz ekranda onu oynamak istediğini sıkça belirtmişti.


Wolf of Wall Street ve Shutter Island’dan işbirlikçisi Scorsese ile tekrar bir araya gelecek olması film hakkındaki heyecanı da arttırıyor. Kitabın film haklarını elinde bulunduran DiCaprio projeye Kaptan Phillips'in senaryo yazarı Billy Ray’ı da dâhil etti. Yapım aşamasına geçilecek filmin ayrıntıları görüşülürken Scorsese misyoner tarihsel dram Silence üzerinde, DiCaprio ise Alejandro González Iñárritu tarafından çekilen Revenant ‘la meşgul olmuştu.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter