Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Scientology'den tuhaf ceza: Cruise terk edince tuvalet temizlettiler!

Scientology'den tuhaf ceza: Cruise terk edince tuvalet temizlettiler!
Nicole Kidman’dan ayrıldıktan sonra Tom Cruise için sevgili arayan Scientology, aktörün Boniadi ile çıkmasını sağladı. Ancak Cruise kadını terk edince kadına ceza kesildi...

 

ABD merkezli saygın moda ve kültür dergisi Vanity Fair ünlü aktör Tom Cruise’un boşanmasında Scientology tarikatının rolünü araştırırken şoke edici detaylara ulaştı.  Muhabir Maureen Orth’un Scientology’e yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre tarikat Cruise’a aktris Nicole Kidman ile ayrılığından sonra yeni bir sevgili bulmaya çalışırken ilginç yöntemler denedi. Derginin Ekim sayısında yer alan habere göre tarikat lideri David Miscavige’in eşi Shelly Miscavige, Cruise’a kız arkadaş bulmak için görevlendirilen ekibin başındaydı. Ekibin ilk işi tarikata bağlı güzel aktrisleri görüşmeye çağırmak oldu. Ancak kadınlara Cruise için bir sevgili arandığı bilgisi yerine bir film için oyuncu arandığı söylendi. Görüşmelerde aktrislere, “Cruise hakkında ne düşünüyorsunuz” gibi sorular yöneltildi.

 

Önce aktristler çağrıldı


7 yaşından bu yana tarikatın üyesi olan Marc Headley, “Burada sadece kocanızı memnun etmeye çalışmıyorsunuz. Tarikatın emirlerine de uymalısınız” yorumunu yaptı. Headley görüşmelerin kayıt altına alındığı bilgisini de verdi. Orth görüşmelerde en fazla ilgi gösterilen kadınlardan birinin İran asıllı İngiliz aktris Nazanin Boniadi olduğunu söyledi. Katie Holmes’den önce Cruise’la tanıştırılan Boniadi ünlü aktörle Kasım 2004’ten Ocak 2005’e kadar bir ilişki yaşadı. Aktrise başta ‘çok önemli bir görev için seçildiği ve ailesine de böyle demesi gerektiği’ söylendi.

 

‘Sevgilinden ayrıl’


Ekim 2004 boyunca her gün görüşmeye çağırılan genç kadından, kişisel sırlarından cinsel hayatına dair tüm detaylara kadar her bilgiyi itiraf etmesi istendi. Daha sonra Boniadi’den diş tellerini çıkarması ve erkek arkadaşından ayrılması talep edildi.

 

Boniadi ayrıca başarısız olması durumunda tarikattan atılacağına dair bir kağıt imzalamak zorunda bırakıldı. 2004 yılının Kasım ayına gelindiğinde Boniadi New York’a Cruise ile tanışmaya gitti. Boniadi bu buluşma sonrasında tarikatın kendisini Cruise ile tanışması için seçtiğini anladı. İddialara göre ilk geceyi birlikte geçiren ikili cinsel ilişkiye girmedi.

 

İlişkilerinin ilk ayını mutlu bir şekilde geçiren çift ikinci ayda sorunlar yaşamaya başladı. Boniadi Cruise’un kazandığı bir ödül için “Aferim” yorumunu yapınca tarikat yetkilileri tarafından ‘kendisini aktörden daha üstün görmemesi’ konusunda uyarıldı.  

 

Orth’a göre Boniadi Cruise’a aşıktı ancak aktör ona inanmadı.  Tarikat ilişkinin kötüye gitmesi üzerine Boniadi’nin her gün 3 saat boyunca tek başına oturup Cruise’la ilgili negatif düşünceleri kafasından silmeye çalışmasını söyledi.

 

Hemen merkeze dön!


Cruise Boniadi ile ilişkisini bitirmeye Ocak sonunda karar verdi. Aktrise tarikatın bir merkezine yerleşmesi söylendi. Yetkililer Cruise’un Nicole Kidman gibi güçlü bir kadın aradığı açıklamasını yaptı.

 

Ayrılma konuşmasının bile yetkililer tarafından yapılmasına üzülen Boniadi merkeze yerleştikten sonra bütün gün boyunca ağlamaya başladı. Merkezde kendisine neden ağladığını soran bir kadına olayı anlatınca cezalandırıldı.

 

Kadının şikayet etmesi üzerine Boniadi’ye diş fırçalarıyla tuvaletler temizletildi, bulaşık yıkatıldı.

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter