Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Şahan Gökbakar bombaladı!

Şahan Gökbakar bombaladı!
Komedyen Şahan Gökbakar’ın, kendisini sert şekilde eleştiren ünlü tiyatrocu Haldun Dormen’e öfkesi dinmiyor.

Haldun Dormen, telefonla bağlandığı bir televizyon programında, ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar için “Onları aynı kategoriye koyamayacağım, çünkü Cem Yılmaz büyük bir sanatçı” demiş, “Recep İvedik” serisini de, “Beni ilgilendirmiyor. Kemal Sunal filmlerinde durduk yere küfür edildiğini gördünüz mü? Küfrün durduk yere kullanılması beni üzüyor” eleştirisini yöneltmişti.

 

“ZAMANLAMA MANİDAR İHTİYAR”

 

Bu eleştirilere Twitter hesabından cevap veren Şahan Gökbakar ise, “Sakin ol ihtiyar.Ona buna sataşacağına, hayatın tadını çıkar. Senin değil, bu yüzünü güldürdüğüm milletin verdiği değer bana yeter de artar:) Zamanlama manidar ihtiyar:) Büyüyünce hiçbir genç oyuncun sanatına, emeğine ve yeteneğine laf edip, kalp kırmayan bir usta olacağım öğretmeniiimm...:))) Senin yasında,senin ustalığında bir sanatçının röportajının manşetini niye Recep İvedik süsler, ben olsam bunu düşünürdüm usta. Niye sizce?” ifadelerini kullanmıştı.

 

ELEŞTİRİLERE CEVAPLAR BUGÜN DE SÜRDÜ

 

Şahan Gökbakar, Dormen’in eleştirilerine bugün de yanıt vermeyi sürdürdü. Ünlü komedyen, “Recep küfür etmez.Argo konuşur.Argo küfür değildir.Argo sokak ağzıdır. Küfür ise O.Ç,A.S,A.K’dir.Bunlar Recep’te hiç olmamıştır!!!Anlamayan?” dedi.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter