Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Rol arkadaşından Hazal Kaya'ya şok suçlamalar

Rol arkadaşından Hazal Kaya'ya şok suçlamalar
'Adına Feriha Koydum'dan ayrılan Hazal Kaya'ya aynı dizide rol alan Ayşegül Çidamlı'dan ağır sözler.

Ayşegül Çidamlı, sanılanın aksine hazal kaya 'nın diziden kendi isteğiyle ayrıldığını belirterek " Hazal doğruları söylemiyor. Uzun süre nefret kusup "Bu lanet diziden ayrılmak istiyorum" diyordu. Her gün sette kavga çıkarıp, senaryoyu sürekli kötülüyordu. Oyunculuk eğitimi almadığı için dizide kendi hayat hikayesinin anlatıldığını sanıyordu. Sürekli senaryoya bakıp " Ben böyle cümleler kurmam" deyip isyan etti. 39. bölümde yine ayrılmak istedi ama ücretine zam alınca sustu. " dedi. 

 

Ayşegül Çidamlı, sanılanın aksine Hazal Kaya'nın diziden kendi isteğiyle ayrıldığını söylerken, "Evet gitti, zaten istemiyordu. Bu dedikodu değil" dedi.

 

Hazal Kaya'nın sette herkese kan kusturduğunu iddia eden Ayşegül Çidamlı, "Koca bir sezon Hazal bağırdı, biz dinledik" dedi.

 

Hazal Kaya hayranlarıyla twitter'da tartışma yaşayan Ayşegül Çidamlı güzel oyuncuya meydan okudu. 

 

Çidamlı, "Konuşacak şeyi olan konuşur. Hadi o da konuşsun, ben yaşadığım ona söylemediğim hiç bir şeyi söylemedim" dedi. Usta oyuncu Hazal Kaya fanlarının yoğun soruları karşısında zaman zamana geri vites yaparak, "Hazal'la ilgili konuşmak doğru değil, çocuğun yeni dizisini etkilemek istemem" dedi.

 

"Adını Feriha Koydum" bitmeyeceğinden Hazal Kaya'nın da haberi olduğunu ancak diziden kendi isteğiyle ayrılmak istediğini söyleyen Çidamlı, "Biz bu başarılı projeyi bitirmeye kıyamadık" dedi. Sözleriyle Hazal Kaya'nın reklamını yaptığını da ima eden Çidamlı, "Hazal'a bu gecelik yeteri kadar yardım ettim" dedi. 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Seda Aktaş: “Kitlesel fonlama, film üreti...

Seda Aktaş: “Kitlesel fonlama, film üreti...

Fırat Sayıcı

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter