Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Reyting kurbanı A.Ş.K.!

Reyting kurbanı A.Ş.K.!
A.Ş.K’ın yapım şirketi Gold Film, yeni reyting sisteminde istedikleri hedefe bir türlü ulaşamadıklarından dolayı dizinin erken final yapacağını twitter’dan duyurdu.

Kanal D’nin başrollerini Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Nebahat Çehre, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştıkları ‘A.Ş.K’ dizisi, 13’üncü bölümüyle ekrana veda ediyor. ‘A.Ş.K’ın yayından kaldırılacağı dizinin yapım şirketi Gold Film, twitter’daki sayfasından dün açıklandı. Sayfada, “Kalan D’de yayınlanan A.Ş.K dizisi sektörün içinde bulunan koşullar, yeni reyting sistemiyle istediği hedefe ulaşamamıştır. A.Ş.K dizisi 13’üncü bölümüyle final yapacaktır. Başından beri bizi yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen izleyicilerimize çok teşekkür ederiz” cümlelerine yer verildi. Önceki akşam 11’inci bölümyle ekrana gelen dizi, iki hafta sonra yayınlanacak bölümle ekrana veda edecek.

 

Dizinin son bölümlerinde reytinglerin hızla düşmesinden dolayı projeyi kanalın sonlandırdığı iddia edildi. Dizinin ilk 8 bölümünün yönetmenliğini Ömür Atay yapmıştı. Daha sonra ekipten ayrılan Atay’ın yerine yönetmen koltuğuna Nisan Akman geçti. Akman’ın gelmesiyle dizinin reytinginde hızlı bir düşüş yaşandı. Ayrıca Akman’ın gelmesinden sonra ekip içerisinde gruplaşmalar ve problemler yaşandığı iddia edildi. Dizinin önceki gün yayınlanan 11’inci bölümü Total’de 2.11 reyting ve 5.61 share alarak 34’üncü, AB’de ise 2.92 reyting ve 8.36 share alarak 16’ncı olabildi.  

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter