Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

PSİKOBÜYÜ Alfa Yayınları'ndan Çıktı!

PSİKOBÜYÜ Alfa Yayınları'ndan Çıktı!
“Jodorowsky’nin Büyülü Dünyasına Ortak Olun”

 

 

Kült yönetmen Alejandro Jodorowsky’den büyülü bir yolculuk… Jodorowsky’nin, şiirin kargaşada vücut bulduğu, tiyatronun kurban etme ritüeline dönüştüğü, mutfak bıçağıyla silahlanmış gerçek bir cadının kanseri tedavi ettiği ve kalp nakli yaptığı bir dünyaya açılan kapısı Psikobüyü eseri Alfa Yayınları etiketini taşıyor. Okuyucu bu kitapla, kendisini Şamanik bir ritüelin ortasında bulacak.

 

ARKA KAPAK

 

Psikobüyü, şiirin kargaşada vücut bulduğu, tiyatronun kurban etme ritüeline dönüştüğü, mutfak bıçağıyla silahlanmış gerçek bir cadının kanseri tedavi ettiği ve kalp nakli yaptığı bir dünyaya açılan kapı…


Aslında Jodorowsky’nin kendisi, ayaklı bir psikobüyü performansı, evrenimizin ilk bakışta öngörülebilir hissi veren düzeninde yırtılmalara sebep olan, son derece ve tam anlamıyla “panik” bir kişilik.

Rüyalardan beslenen, gerçeğe hizmetkârlık eden, deli bilgeler ırkından gelen Jodorowsky, bu kitapla tiyatro yapmış bir şaman hüneriyle, sizi büyülü bir yolculuğa çıkaracak…


Meksikalı şifacıların kadim bilgeliklerini, yönetmen ve oyuncu kimliklerinin zenginliğiyle buluşturan yazar hem kendinizi iyileştirmenizi sağlayacak hem de sizi birbirinden ilginç hikâyelerin kahramanlarıyla tanıştıracak.

 

Şamanik bir ritüelin ortasında bulacaksınız kendinizi.

 

PSİKOBÜYÜ

ALEJANDRO JODOROWSKY

Edebiyat

1. Basım: Eylül 2016

455 sayfa

24  TL

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter