Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Ozan Turgut'un ''Kurander"i South East European Film Festival Los Angeles (SEEfest)'a Seçildi!

Ozan Turgut'un ''Kurander"i South East European Film Festival Los Angeles (SEEfest)'a Seçildi!

Ozan Turgut'un yazıp yönettiği; Hamit Turgut, Zeynep Özan, Nazlı Bulum, Kaan Turgutve Osman Şadi Turgut'un rol aldığı ''Kurander" dünya prömiyerini 28 Nisan - 5 Mayıs tarihlerinde 16. South East European Film Festival Los Angeles ta yapıyor.

 

Film; hasta yatağında yatan yalnız ve yaşlı bir adamın, ufak bir esintiyle odasının kapısının açılmasının ardından karşılaştığı pişmanlıklarını konu ediniyor.

 

Yönetmen- Ozan Turgut

Senaryo- Ozan Turgut 

Görüntü Yönetmeni- Önder Şengül

Kamera-Işık - Engin (Teddy) Hayıroğlu

Ses- Doğuşcan ibişSes 

dizayn-mix- Çağlar Yeşilay 

Edit- Studio Bigger 

 

Ozan Turgut Hakkında

Ozan Turgut İzmir'de doğdu. Gökhan Türkmen'in Lafügüzaf, Ben Unuturum, İhtimaller Perisi, Alışamadım Masallara, İnsanız Ayıbı Yok, Masal Olsa, Sır, Gökyüzünden; Ayşegül Aldinç'in Durum Leyla; Kenan Doğulu'nun Issız Ada; Güler Tuncer'in Havva Hanım, Kiraz Çiçekleri, Düşleri Cahil. Aslı Demirer'in  Lodos ve Demir Yağmur'un Canın Sağ Olsun şarkılarının söz yazarı olan Ozan Turgut, son olarak Haluk Bilginer ile ortaklığı ''Soytarı''yı Mart 2021 de piyasaya sürdü. Uzun zamandır yazarlık yapan Ozan Turgut senaryosunu yazdığı ''Limonlar Unutmaz'' kısa filmiyle 48 Saat Film festivalinde jüri özel ödülünü aldı. Şimdilerde senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı ''Kurander'' kısa filmiyle festival yolculuğuna devam ediyor...

Etiketler: ozan turgut

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter