Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Netflix iki diziyi bitirdi!

Netflix iki diziyi bitirdi!

Marvel dizilerinin iptal furyasına "The Punisher" ve "Jessica Jones" da katıldı. Netflix'te izleyiciyle buluşan "The Punisher" ikinci sezonun ardından "Jessica Jones" ise üçüncü sezonun ardından ekrana veda ediyor. 

 

Steve Lightfoot tarafından ekrana taşınan "The Punisher" anakarakter, Frank Castle'ın kanlı intikam yolculuğunu takip etti. The Punisher adıyla korku saran karaktere Jon Bernthal hayat verirken kadroda Bernthal'a Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jason R. Moore, Corbin Bernsen, Annette O’Toole, Josh Stewart gibi isimler eşlik etti. 

 

Melissa Rosenberg'in ekrana taşıdığı, Krysten Ritter'in ise başrolünde yer aldığı "Jessica Jones" ise ünlü dedektifin, karanlık New York City sokaklarında yaşadıklarını izledi. 2. sezonda Kilgrave’in ölümünün ardından yeni bir sayfa açan dedektif, artık şehirde süper güçleriyle ünlenmiştir. Yeni davası ise eski defterleri yeniden açmasına neden olur. 

 

Netflix'te yayınlanan ve yakın dönemde iptal edilen Marvel dizileri arasında “Daredevil”, “Iron First” ve “Luke Cage” de var. “Luke Cage” ve “Iron Fist” geçtiğimiz Ekim'de; “Daredevil” ise Aralık'ta izleyiciye veda etmişti. 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter