Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Neden Hiç Dişi Minyon Yok?

:: Videolar Neden Hiç Dişi Minyon Yok?
Üye: Sena Pasin Minyonlar, yani Çılgın Hırsız ile hayatımıza giren bu sevimli minik yaratıklar, o kadar popüler oldular ki en sonunda kendi filmlerine sahip oldular.

Bütün Minyonların erkek olması bir tesadüf mü dersiniz?


Minyonlar, yani Çılgın Hırsız ile hayatımıza giren bu sevimli minik yaratıklar, o kadar popüler oldular ki en sonunda kendi filmlerine sahip oldular. Tuhaf dilleri ve komik telaffuzları ve sakarlıkları ile herkesin gözdesi olan sarı kafalar, yalnızca erkeklerden oluşuyor. Peki bu cinsin dişileri yok mu?


Minyonlar filminin galasında bir dergi ile yaptığı röportajda konuya açıklık getiren yardımcı yönetmen Pierre Coffin, hiç dişi Minyon olmadığını çünkü kadınları bu kadar salaklık yaparken hayal edemediğini söyledi. 


Coffin'in olaya bakış açısı kimilerini gülümsetse de biyolojik olarak kafalardaki soru işaretini gidermiş değil. Bazı hayranlarına göre Minyonlar bir klonun kopyaları, bazılarına göre ise minyonlaştırıcı bir cihaza girmiş insanlar.


Kökleri ne olursa olsun box office rakamları (624 milyon dolar) tüm dünyada sevilerek izlendiklerini gösteriyor. Ülkemizde Eylül ayında izleyicisiyle buluşacak Minyonlar bakalım nasıl bir gişe başarısı elde edecekler.  

     

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

"He-Man" Filmi Geliyor!

"He-Man" Filmi Geliyor!

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter