Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Meral Okay’ın mezarı yalnız kaldı!

Meral Okay’ın mezarı yalnız kaldı!
2 yıl önce kansere yenik düşen ‘Muhteşem Yüzyıl’ın senaristi Meral Okay’ın anma törenine babası ve akrabaları dışında hiçbir dostunun katılmaması dikkati çekti.

53 yaşında akciğer kanseri nedeniyle aramızdan ayrılan senarist ve oyuncu Meral Okay, dün ölümünün ikinci yıldönümünde mezarı başında sade bir törenle yad edildi. Okay’ın babası Ata Katı’nın mezar başına oturarak, gelenlerin taziyelerini kabul ettiği törende din görevlisi tarafından Kuran’ı Kerim’den ayetler ile Yasin-i Şerif okundu. Okay için akrabaları ve babası dualar ederken, iki gün önce yakın dostu Pelin Akat’ın, mezara ünlü senaristin çok sevdiği sarı lalerden dört saksı ektiği öğrenildi.

 

‘İçim hâlâ sızlıyor’

Sabah saatlerinde Dilara Endican’ın da gelip çiçek bıraktığı törende ise Okay’ın senaryosunu kaleme aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı başta olmak üzere hiçbir oyuncunun yer almaması ise şaşkınlık yarattı. Çok üzgün olduğunu belirten Okay’ın babası Ata Katı şunları söyşedi:

“İki yıl ne çabuk geçti. Bana sordukları vakit konuşamamış ve ‘Meğersem muhteşem bir evlat kaybettim’ demiştim. Hakikatten Muhteşem. Sadece Meral ismi değil, muhteşem tabirini duyduğum vakit bile içim sızlıyor, kızıma ağlıyorum. Genç yaşta kaybettik fakat onu sevenlere çok teşekkür ediyorum.”

 

‘Diziyi hiç kaçırmıyorum’

Ata Katı, bu sezon sona erecek olan ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin her bölümünü takip ettiğini de sözlerine ekleyip, “Diziyi hiç kaçırmadan takip ediyorum” açıklamasını yaptı.   

 

‘Rahmet yağsın üzerine’

 

Ünlü isimler bazıları da Meral Okay’a duygularını Twitter’dan dile getirdi:

* Deniz Çakır: Sevgiyle, özlemle anıyoruz.

* Mine Tugay: O güzel insanı saygıyla anıyorum.

* Büşra Pekin. Ablam seni özlüyoruz.

* İclal Aydın: Bu topraklarda aşk ve mutluluk kutsanmaz, ayrılık ve acı kutsanmıştır.

* Mehmet Günsür: Işık hep seninle olsun.

* Nebil Öztürk: Saygıyla anıyorum...

*  Zeynep Eronat: Rahmet yağsın üzerine...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter