Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Mehmet Günsür o sahneyi anlattı

Mehmet Günsür o sahneyi anlattı
Muhteşem Yüzyıl dizisinin 3. Sezonunun en önemli olayları arasında yer alan Şehzade Mustafa’nın ölümünü konu alan teaser sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Muhteşem Yüzyıl yayına başlamadan sezonun en önemli olaylarını konu alan tanıtımlarıyla dikkat çekiyor. 

 

Geçtiğimiz yıl yine sezon başında yayınlanan flash forward tanıtımlarla sezona dair ipuçları veren dizinin 3. Sezonun tanıtımları da sezonun en önemli olaylarını ekrana getirdi. Kanuni Sultan Süleyman döneminin en acı olaylarından biri olarak tarihe geçen Şehzade Mustafa’nın öldürülmesini konu alan son fragman dizinin takipçileri arasında büyük ses getirdi. Şehzade Mustafa’nın ölümünü konu alan tanıtım aynı gün içerisinde 1 milyonu aşkın kişi tarafından izlendi.

 

Şehzade Mustafa’yı canlandıran Mehmet Günsür, teaser çekimi sırasında çok etkilendiğini belirterek “Başından beri kafamda hep bu sahne var. Hep aklımın bir köşesinde… Olayın kendisi zaten başlı başına çok acı. Teaserı çekerken bile kendimizi çok kötü hissettik. Kelimelerle anlatılamayacak bir duygu… Teaser’daki yer alan sahne, yaşanmış olayın, bu sezon anlatılacakların bir bölümü bile değil, çok çok ufak bir parçası… Benim için çok özel bir sahne olacak. Benim hayat verdiğim, 500 sene önce yaşamış bir adamın nasıl öldüğünü, onun psikolojisini yansıtmaya çalışacak olmak büyük bir sorumluluk” diye konuştu.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter