Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

MADS MIKKELSEN STAR WARS KADROSUNDA MI ?

MADS MIKKELSEN STAR WARS KADROSUNDA MI ?
Üye: Murat Duygu Mads Mikkelsen yeni Star Wars filminde kötü adam olmayacak

 

Star Wars bölüm 7 bu aralık ayında gösterime girmeye hazırlanırken yeni filmler hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Bilindiği gibi Disney yeni üçleme haricinde yıldız savaşları evrenini genişletmek için yan hikâyeler anlatan film projeleri üzerinde çalışıyor. Bunlardan gün yüzüne çıkacak ilk film “Rouge One: Bir Yıldız Savaşları Öyküsü” adını aldı.

 

Şimdiye kadar kadroda Felicity Jones, Alan Tudyk, Diego Luna, Forest Whitaker ve Donnie Yen gibi isimlerin olduğu bilinirken usta oyuncu Mads Mikkelsen’in de kadroya katılmasıyla filmin kötü adamını bulduğu sanılmıştı. Geçenlerde Danimarka gazetesi Ekstra Bladet ünlü oyuncuyla bir röportaj gerçekleştirdi ve sohbet sırasında film hakkında bazı ipuçları ortaya çıktı.


Gazete muhabirinin yeni filmde yine kötü adamı mı oynayacaksınız sorusuna olumsuz cevap veren aktör; "Bu çok önemli bir rol, o kadar diyebilirim. Hayır, benim karakterim aslında kötü bir adam değil ve ben daha fazla konuşamam, filmin çekimleri üç ay boyunca İzlanda ve İngiltere'de gerçekleştirilecek sadece bunu söyleyebilirim." diyerek karakterinin kötü adam olmadığını belirtmiş oldu.

 



Gareth Edwards tarafından yönetilen Rogue One 2016 yılında sinemalarda olacak.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter