Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Kurtlar Vadisi'nde şok eden ayrılık!

Kurtlar Vadisi'nde şok eden ayrılık!
Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalında da gündemi sarsmaya devam ediyor. Yayınlanan son bölümü ile herkesi ekran başına kilitleyen diziye Kara damgasını vurdu. Dizinin kadrosundan çıkan Kara için sosyal medya yıkıldı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nda yaşanan ayrılıklara bier yenisi daha eklendi. Memati ve Abdulhey'den sonra Hakan Boyav da öldürülerek dizinin kadrosundan çıkarıldı. Kurtlar Vadisi Pusu'da Kara'nın ölümü sonrası ise sosyal medya sallandı.

 

KARA ÖLDÜ, SOSYAL MEDYA YIKILDI

 

Dizide "Kara" karakterini canlandıran Hakan Boyav öldürülerek dizinin kadrosundan çıkarılması diziye damga vuran sahnelerden oldu. İngilizlerin ebola virüsü bulaştırmasının ardından serbest bıraktığı Kara, Siyah Sancak askerlerine İngilizlerin mikrobuyla ölmemek için kendisini vurma emri verdi. Kara'nın bu emrini yerine getirmek zorunda kalan askerlerin Kara'yı vurma anı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, izleyicileri de ekran başına kilitledi.

 

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen  fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Ömer Baba’yı bulup kurtarmak için yola çıkan Polat’ın karşısında duran engeller beraberinde birçok sürprizi getirir. Bu yolculukta alacağı haberler ve karşılaşacağı isimler Polat Alemdar’ı durdurabilecek midir?

 

Mr. Key, sinsi planını harekete geçirmeye başlamıştır. Dört bir koldan gerçekleştirdiği hamleleri nasıl sonuçlar doğuracaktır? Polat Alemdar ile yaptığı görüşmenin ardından bir sonraki hamlesini kurgulayan Amon, İstanbul’da sürpriz isimlerle çok önemli konular konuşur. Kara, Ömer Baba ve Cahit kıskaçtadırlar. Çember daralmakta ve acımasız güçler hain amaçlarını bir bir uygulamaktadırlar.  Polat Alemdar ise, boyun eğmeyecek ve zalimlere aman vermeyecektir.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter