Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Kristal Kayısı'da son jüri üyesi de belli oldu!

Kristal Kayısı'da son jüri üyesi de belli oldu!
Malatya Valiliği’nin koordinasyonunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda, Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Battalgazi Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve İnönü Üniversitesi’nin destekleri ile düzenlenen 5. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin Ulusal Uzun Film Yarışma Jürisi daha da güçlü!

Başarılı oyuncu Görkem Yeltan, jüride oyuncu bakış açısının da olması gerekçesiyle 5. Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Film Yarışma jürisine dâhil edildi. Jüri başkanlığını Erden Kıral’ın üstlendiği ve Sinema Yazarı Kerem Akça, Gazeteci-Yazar Yıldız Ramazanoğlu ve Yönetmen İsmail Güneş’den oluşan jüri ekibine Görkem Yeltan’ın da katılmasıyla jüride görev alacak son isim de belirlenmiş oldu. 

 

Annemin Şarkısı, Balık, Beni Sen Anlat, Gittiler: “Sair ve Meçhul”, İçimdeki İnsan, Karınca Kapanı, Kırlançgıçlar Susamışsa, Netekim Karakolu ve Toz Ruhu filmlerinin yarışacağı festival boyunca jüriyi zorlu bir görev bekliyor. 

 

27 Kasım Perşembe akşamı düzenlenecek olan Festival Ödül Töreni’yle de ödüller sahiplerini bulacak!

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İstanbul Film Festivali 17-28 Nisan’...

43. İstanbul Film Festivali  17-28 Nisan’...

Melisa Uzunarslan'ın "Geçmiyor Günle...

Melisa Uzunarslan'ın "Geçmiyor Günle...

Yakup Tekintangaç'ın Yeni Kısa Filmi &quo...

Yakup Tekintangaç'ın Yeni Kısa Filmi &quo...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter