Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ albüm mü çıkarmak istiyor?

Kıvanç Tatlıtuğ albüm mü çıkarmak istiyor?
Albüm yapıp yapmayacağı tartışılan Kıvanç Tatlıtuğ, albüm yapmak için yapımcıya gitti mi?

Siyasetaktuel'de çıkan habere göre Kuzey Güney dizisinde söylediği türkülerle plakçıların gözdesi olan ve albüm yapıp yapmayacağı tartışılan Kıvanç Tatlıtuğ’un sesinin birkaç yıl önce plakçı Atilla Alpsakarya tarafından beğenilmediği ortaya çıktı.

 

Best Model olduğunda Elenor Plak’a götürülen Tatlıtuğ, deneme kayıtlarında söylediği şarkıyla sınavı geçememiş.

 

Tatlıtuğ’la birlikte altı arkadaşını dinleyen Alpsakarya, “Bunlar İstiklal Marşı’nı bile okuyamaz. Nasıl şarkıcı olacaklar?” demiş... 

 

Bu sezon oynadığı dizide söylediği türküler ile seyercilerin kalplerinde taht kuran Tatlıtuğ’un vokal yeteneğini geliştirdiğini konuşuluyor. Albüm yapıp yapmayacağı tartışılan Kıvanç Tatlıtuğ, müzik sektöründe de başarılı olabilmek için İstiklal Marşı’nı mükemmel söyleyebilmeli mi?

 

Cevap olark, 2010 yılında ABD’nin New Jersey eyaletinde gerçekleşen Türkiye-Çek Cumhuriyeti hazırlık maçı öncesi ünlü popçu Hadise tarafından okunan ve türk medyasında olay yaratan İstiklal Marşı aklımıza geliyor.

 

Türkiye’nin ünlü müzik adamları Hadise’nin yorumunu ‘kepazelik’ olarak değerlendirdi. Ancak İstiklal Marşı söylerken yer yer detone olduğu ve sesinin yetmediği söylenen Hadise’ye 2009 yılında Eurovision yarışmasında Türkiye temsilicisi olarak seçilmeye engel olmadı. Yarışmasında 4.lüğü kazanan fakat İstiklal Marşı’nı iyi söyleyemeyen şarkıcı ününe ün katmaya devam ediyor…

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter