Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Kerem Alışık, Yol Ayrımı'nda!

Kerem Alışık, Yol Ayrımı'nda!
Alev Alatlı uyarlamasıyla TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Kemal Tahir’in ölümsüz eseri Yol Ayrımı’nın dev kadrosuna Kerem Alışık da katıldı. Kerem Alışık dizide “Kamil Bey” karakterine hayat veriyor.

Alev Alatlı uyarlamasıyla TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Kemal Tahir’in ölümsüz eseri Yol Ayrımı’nın kadrosu, yeni isimlerle güçlenmeye devam ediyor. Kerem Alışık, dizide Kamil Bey karakteriyle yer alıyor. 

 

Kamil Bey’in ayrıldığı ve başka biriyle evlenen eşi Nermin Hanım’a Sevinç Gürşen hayat veriyor. Kamil Bey’in yıllardır görmediği kızı Ayşe’yi ise genç yetenek Bensu Soral canlandırıyor. 

 

Kamil Bey kimdir? Abdülhamit’in en güvendiği adamlarından Selim Paşa’nın oğludur. İhsan Bey’in karısı Nedime Hanım’a gazete işlerinde yardım eder. İngilizlere Musul’daki topraklarını satmadığı ve Kuva-yı Milliyecileri ihbar etmediği için yakalanır ve yedi yıl kürek cezasına çarptırılır. Mahkumken karısı Nermin, başkası ile evlenir. Kızı Ayşe’yi Kamil Bey’e göstermezler. Kamil Bey yıllar sonra, kızı 16 yaşına geldiğinde kızının karşısına çıkar.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter