Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Kalpleri sahada kaldı

Kalpleri sahada kaldı
Tamer Karadağlı, Oktay Kaynarca ve Mehmet Ali Erbil başta olmak üzere birçok ünlü oyuncu ve sporcu kalp hastalığına dikkat çekmek için ‘Kalbim Sahada’ projesine tam destek verdi.

Ünlü oyuncular ve sporcular kalp hastalığına dikkat çekmek için ‘Kalbim Sahada’ projesi için kamera karşısına geçti. Anne ve babaları bilinçlendirmek adına yapılan proje Okyanus Koleji’nin desteğiyle hayata geçirildi. Birçok alışveriş merkezi, Hastane ve okulda sergilenecek projeye Tamer Karadağlı, Oktay Kaynarca ve Mehmet Ali Erbil başta olmak üzere birçok ünlü oyuncu ve sporcu destek verdi. Beşiktaş’ın efsane futbolcuları Ali Gültiken ile Metin Tekin de uzun bir aradan sonra ilk kez çocuklar için kamera karşısındaki yerlerini aldı.

 

 

 

Bebek tişörtü giydiler

Fenerbahçe eski teknik direktörü Ersun Yanal, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topuz, Mert Günok, Pierre Webo, Erten Ersu, eski kaleci Rüştü Reçber, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Sabri Sarıoğlu, Yekta Kurtuluş, Uğur Boral, İbrahim Toraman, Can Arat, İbrahim Yılmaz, Erdi Öner, Tanju Çolak, Sinan Engin, Semih Saygıner, Ümit Karan, Ara Karanfil ve basketbolcu Birkan Batuk üzerinde bebek görüntüsünün olduğu tişörtleri giyerek dünyaca ünlü fotoğrafçı Amir Mobin’in objektifine poz verdi. Kalp hastalıklarının düzenli spor ve beslenme sayesinde engellendiğine dikkat çeken uzmanlar ise; özellikle çocukların spora başladıktan sonra sağlık kontrollerinin aksatılmadan yapılması gerektiğini belirtti

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter