Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Justin Bieber'a erotik film teklifi!

Justin Bieber'a erotik film teklifi!
En çok satan kitaplar listesinde yer alan ve son günlerde tüm dünyada milyonlarca kişinin favorisi haline gelen 'Fifty Shades of Grey' adlı erotik romanın sinema versiyonu için Justin Bieber'a teklif gitmiş

 

Genç kızların sevgilisi dünyaca ünlü 18 yaşındaki şarkıcı Justin Bieber, BBC ekranlarında yayınlanan bir programda kitabın uyarlanması beklenen sinema versiyonunda başrol için teklif aldığını söyledi.

 

BBC’de Jonathan Ross’un yaptığı ''Bu filmde yer almaz mıydın?'' sorusuna Bieber, ''Aslında beni filmde istiyorlar'' şeklinde cevap verdi.

 

Romanın başrolündeki işadamı Christian Grey karakterini oynayıp oynamayacağını belirtmeyen Kanadalı Bieber, bu açıklaması ile yine gündeme oturdu.

 

Romanın vizyon hakları Universal Pictures ve Focus Features tarafından Mart ayında alınmıştı. Fakat yapılacak filmin şu ana kadar bir senaristi, yönetmeni ve oyuncuları belirlenemedi. Öte yandan Bieber rolü almak istediğine karar verirse Ryan Gosling, Channing Tatum, Ian Somerhalder, Alexander Skarsgård ve porno yıldızı James Deen’in de içinde bulunduğu pek çok ünlü ile yarışmak durumunda kalacak.

 

Cinsel içeriğinin fazla olması ile bazı kesimlerden tepkiler alan roman geçen yıl basıldı. Fakat bu özelliği, İngiltere’de 5.5 milyon satılmasını ve ülke tarihinin en fazla satılan kitabı olmasını sağladı.

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter