Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

JURASSIC WORLD ÜÇLEME OLUYOR !

JURASSIC WORLD ÜÇLEME OLUYOR !
Jurassic World üçleme oluyor

 

Bu senenin sürpriz bir biçimde başarılı olarak 1,6 milyar dolar gibi muazzam bir gişe yapan filmi Jurassic World aynı zamanda en çok hasılat yapan film olarak rekor kırdı.  Bu şaşırtıcı netice sonrasında yapımcıların bir devam filmi yapma isteği kaçınılmazdı ama yönetmen ColinTrevorrow ve fikri mülkiyetin sahibi Steven Spielberg baştan beri senaryoyu üçleme olarak tasarladığını yeni öğrendik.

 

Hollywood Reporter haberine göre Universal Pictures Başkanı Donna Langley, geçenlerde bir stüdyo şefi ile toplantıya katıldı ve Jurassic World devam filmlerinin geleceği üzerine stüdyonun planlarına biraz ışık tutacak bir açıklama yaptı. Buna göre Colin Trevorrow’un senaryo taslağı üzerinde yoğun olarak çalışmakta olduğunu ve Steven Spielberg ile birlikte üçleme olarak tasarlanmış hikâyenin, önümüzdeki iki filmi için fikirlerini paylaştıklarını açıkladı.

 

 

Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard’ın ilk filmdeki rolleriyle geri dönecekleri Jurassic Worlddevam filmiyle 22 Haziran 2018’de Amerika sinemalarında gösterime girecek.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter