Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

James Cameron'dan yeni proje

James Cameron'dan yeni proje
Ünlü yönetmen James Cameron bu sefer bir edebi edebiyat uyarlamasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Cameron, Avatar serisinin çekimleri biter bitmez, Taylor Stevens'in yazdığı "The Informationalist" adlı yeni filminin çekimlerine başlayacak.

 

James Cameron Avatar’ın ilk filminin büyük gişe başarısından sonra Avatar 2 ve 3 için kolları sıvamıştı. Ünlü yönetmen bir yandan Avatar serisinin çekimleriyler uğraşığ diğer yandan başka projeler için de araştırmalarına devam ediyor. James Cameron son olarak, Taylor Stevens'ın kaleme aldığı "The Informationalist" ( Bilgi Avcısı) kitabının sinemaya uyarlanması için kitabın tüm haklarını satın aldı.

 

Kitabın konusu ise şöyle: Vanessa Munroe, çok gizli bilgilerle sırların kokusunu alan, inanılmaz yetenekleri olan çok zeki bir bilgi avcısıdır. Büyük şirketlerin ve devletlerin gözdesidir. Fakat bu seferki işi biraz farklıdır. Yeni görevi zengin bir işadamının Afrika’da kaybolan kızını bulmaktır. Munroe içinse bunun anlamı çocukluğunun geçtiği ve ruhunun defalarca yara aldığı topraklara dönmesidir. Fakat bu yolculuğunda yalnız değildir; zengin işadamının tuttuğu Miles Bradford da ona eşlik edecektir. 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter