Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

‘İŞARET’ KISA FİLM PROJESİ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR!

‘İŞARET’ KISA FİLM PROJESİ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR!

Gündelik hayatın koşturmacası içinde yavaşlayıp durmayı ve birbirimizle iletişim kurmaya cesaret edebilmeyi anlatan ‘İşaret’ isimli kısa filme destek olabilirsiniz.

 

 ‘Anadolu’nun Son Göçerleri’, ‘Güzel Günler Göreceğiz’, ‘Hasret’, ‘Genç Pehlivanlar’ gibi film ve belgesel projelerinde uygulayıcı yapımcılık yapan Uğur Şahin’in ilk yönetmenlik çalışması olan ‘İşaret’ yolda karşılaşan iki yabancının birbirlerini tanımaya fırsat vermelerini anlatıyor. Görünürdeki farklarımıza rağmen aslında aynı bütünün parçaları olduğumuza vurgu yapıyor. 

 

Çekimleri Ocak ayı içerisinde tamamlanan filmin post prodüksiyon süreci yakın zamanda başlayacak. Filmin tamamlanabilmesi için desteğe ihtiyacı var. Destekler kurgu, ses miksajı, renk işlemleri ve festival başvuru ücretleri için kullanılacak.

 

Filmin yönetmeni Uğur Şahin destek süreciyle ilgili olarak şunları söyledi: “En küçük desteğiniz bile bizim için çok değerli. Çünkü bu sayede filmimizi tamamlamış olacağız. Destek verin ve dayanışma ruhuyla film yapmanın keyfini birlikte paylaşalım.”

 

Kitlesel fonlama sitesi olan Fongogo üzerinden İşaret’e dilediğiniz miktarda destek olabilirsiniz. Fongogo sitesinde kendinize ait bir hesap oluşturduktan ya da Facebook hesabınız üzerinden otomatik bağlandıktan sonra kredi kartınızla ya da banka kartınızla vereceğiniz miktar karşılığında hediyelerden birini seçerek destek olabilirsiniz.

 

https://www.fongogo.com/Project/isaret—kisa-film

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter