Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

'İnanılmaz Örümcek Adam' rekor kırdı

'İnanılmaz Örümcek Adam' rekor kırdı
Türkiye'de bu hafta gösterime girecek olan 'The Amazing Spider Man'in ABD’de ilk gününde rekor kırmayı başardı.

ABD’de 3 Temmuz Salı günü gösterime giren ‘’The Amazing Spider Man’’ ilk gün itibariyle 35 Milyon Dolar gişe hasılatı elde etti. Film bu sayede ABD’de Salı günü itibariyle gösterime giren filmler arasında en yüksek gişe hasılatı rakamına ulaşarak rekor kırdı. Daha önce bu rekor 27.8 Milyon Dolarla 2007 yapımı ‘’Transformers’’a aitti. Filmin ilk 6 günlük süreçte 120 Milyon Dolara ulaşması bekleniyor.



Yönetmenliğini '500 Days of Summer'dan tanıdığımız Marc Webb’in yaptığı ve başrollerinde Andrew Garfield ve Emma Stone gibi yeni yüzlerin yanı sıra Martin Sheen, Sally Field ve Rhys Ifans gibi güçlü oyuncuları da barındıran film, daha önceki üç filmlik seriyi en baştan ele alıyor ve filmle aynı adı taşıyan ‘’The Amazing Spider Man’’ çizgi roman serisini baz alıyor.



Film, Peter Parker’ın büyüme hikayesini, süper güçlerini elde edişini ve onları nasıl kullanabileceğini öğrendiği süreci anlatıyor. Örümcek Adam’ın bu sefer alt etmeye çalıştığı kötü karakter ise bilim adamı Dr. Curt Connors, nam-ı diğer

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter