Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

IMAX 3 boyutlu filmleri artık istemiyor!

IMAX 3 boyutlu filmleri artık istemiyor!

Sinemaseverler için büyük vaatlerle piyasaya çıkan 3 boyutlu filmler, son dönemde gittikçe popülerliğini kaybediyor. Bekleneni veremeyen 3 boyutlu filmler yavaş yavaş yok olmaya hazırlanıyor.

 

Bu konuda sinema dünyasının en büyük oyuncularından olan IMAX Entertainment CEO’su Greg Foster’ta artık filmlerin büyük bir çoğunluğunun 2 boyutlu olarak yayınlanacağını vurguladı. The Wrap’e konuşan IMAX CEO’su, yılın ikinci çeyreğinde bekledikleri geliri elde edemediklerini ve izleyiciyi yeniden sinema salonlarına çekmek için 3 boyutlu filmleri artık tercih etmeyeceklerini söyledi.

 

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Dunkirk’ten bahseden Foster, izleyicilerin 3 boyutlu film yerine 2 boyutlu filmleri tercih ettiğini net bir şekilde görüldüğünü söyledi. Sadece 2 boyutlu olarak vizyona giren Dunkirk’in elde ettiği başarı ise gelecekteki filmlerin 2 boyutlu çekilmesi için teşvik sağlayacağını ifade etti.

 

Bu değişimin ilk örneklerini ise önümüzdeki aylarda göreceğimizi söyleyen Greg Foster, önümüzdeki ay vizyona girecek Blade Runner 2 filminin IMAX salonlarında 3 boyutlu seçeneğinin olmayacağını belirtti.

Etiketler: IMAX, 3 boyutlu film

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter