Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Hülya Avşar: Yönetmenler kıskanç

Hülya Avşar: Yönetmenler kıskanç
Hülya Avşar "Ben Türkiye'yi dünyada temsil edecek tek oyuncuyum" dedi ve ekledi: Ama yurt dışında başarıya ulaşmış yönetmenlerimiz egoları yüzünden kendilerini öne çıkarmak istiyorlar. Güzel kadını hafif kıskanıyorlar

 

49. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin jüri başkanı olan ünlü oyuncu Hülya Avşar, Vogue Türkiye'ye mesleği ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı: 

 

Hiç mütevazı olmayacağım, kimsede olmayan beyazcam ışığı bende var. Sinemada filmini izlediği zaman, bir kadın seni tatlı tatlı kıskanmalı, erkek de o gece seninle sevişmek istemeli. Bence sinema bu, güç de bu. 

 

HATALARIMLA BAŞARILI OLDUM

 

Mesleğime etki eden dişi bir enerjim var. Belki de şanslı bir kadındım, hep medyanın ilgisini üstüme çektim. Annem çok zekiydi ve benden daha kurnazdı. O kurnazlıktan bir parça alıyordum, o zaman tüm taşlar yerine oturuyordu. 

 

Ben daha çok hatalarımla başarılı oldum ve başarıyı da cımbızla çektim. Türk halkının her zaman doğru şeyi yapan insana karşı tahammülü olmadığını düşünüyorum. Benim başarım, bataklığın içindeki nilüferler gibi olmuştur. Her zaman doğru şeyi yapmadım. Hataların arkasında durarak onları doğruya çevirdim. 

 

YÖNETMELERİN EGOLARI YÜKSEK


Moskova'da ödül aldım ne oldu? Kim beni değerlendirdi? Hangi senarist, hangi yapımcı? Ben Türkiye'yi dünyada temsil edecek tek oyuncu olduğumu düşünüyorum. Anneyi, babayı ya da dedeyi oynarım. Yurtdışında başarıya ulaşmış yönetmenlerimizin egoları, yanlarında bir tür cahillik de getiriyor. "Bu kadın zengin, ünlü, ben bunu ne yapayım?" diyorlar. Bu zamana kadar yurtdışında sadece yönetmenler ödül aldı. Çünkü kendilerini ön plana çıkarmaya çalışıyorlar. Ben biraz da güzel kadını hafif kıskandıklarını düşünüyorum. Entelektüellerin çoğu güzel ve güçlü kadınlarla çalışmaktan kaçınıyor. Mesela her gün bir yönetmen ödül alsın Fransa'dan; beni hiç heyecanlandırmıyor. 

 

Etiketler: Hülya avşar

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Fırat Sayıcı

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter