Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Hisar Kısa Film Seçkisi 2013 İçin Başvurular Başladı

Hisar Kısa Film Seçkisi 2013 İçin Başvurular Başladı
Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nin 2005 yılından beri sürdürdüğü ve yılın en iyi 10 kısa filmini bir DVD’de toplayan Hisar Kısa Film Seçkisi’nde kısa filminizle yer almak istiyorsanız, başvurular başladı!

 

Hisar Kısa Film Seçkisi 2005 yılından bu yana yıl içerisinde Türkiye’de çekilen yüzlerce kısa filmi tarıyor, başvuruları topluyor, elemelerden geçiriyor ve jüri kararıyla seçilen 10 kısa filmi bir DVD’de toplayarak sinema okullarına, ulusal ve uluslararası yarışmalara, festivallere gönderiyor. Hisar Kısa Film Seçkisi kısa filmcilerin filmlerini ve kendilerini duyurmaları için önemli bir fırsat. Seçki’ye alınacak filmlerin ilk toplu gösterimi 32. İstanbul Film Festivali’nde gerçekleştirilecek. 

 

Hisar Kısa Film Seçkisi 2013’ü belirleyecek ana jüride yönetmen Belmin Söylemez, sinema yazarı Esin Küçüktepepınar, yapımcı Sevil Demirci ve oyuncu Taner Birsel yer alıyor. 

 

Seçkiye 2011 yılı içinde üretilmiş kısa filmler (kurmaca, belgesel ve animasyonlar) başvurabiliyor.  Hisar Kısa Film Seçkisi için son başvuru tarihi 25 Ocak 2013. 

 

Başvuru formu ve başvuru koşulları için www.mafm.boun.edu.tr adresini ziyaret edebilir ya da 0212 359 46 77 veya 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İstanbul Film Festivali 17-28 Nisan’...

43. İstanbul Film Festivali  17-28 Nisan’...

Yakup Tekintangaç'ın Yeni Kısa Filmi &quo...

Yakup Tekintangaç'ın Yeni Kısa Filmi &quo...

Melisa Uzunarslan'ın "Geçmiyor Günle...

Melisa Uzunarslan'ın "Geçmiyor Günle...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter