Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Hayatı film oluyor!

Hayatı film oluyor!

Amy Winehouse'un biyografik filmi için hazırlıklar başladı. Kendi jenerasyonunun en önemli yeteneklerinden biri olarak kabul edilen ünlü ses sanatçısı Amy Winehouse'un 27 yıllık yaşamı beyaz perdeye uyarlanacak. Projenin arkasında Monumental Pictures yer alıyor. The Wrap'te yer alan habere göre; firma ünlü sanatçının ailesiyle anlaşma aşamasında. Filmden elde edilen gelir, alkol ve madde bağımlılığıyla boğuşan kişilere yardım etmeyi amaçlayan Amy Winehouse Vakfı'na verilecek. 

 

Yapımcılığı Monumental Pictures'dan Alison Owen ve Debra Hayward tarafından yapılacak olan filmin senaryosunu ise Geoff Deane yazacak. Owen ve Hayward; "Bir neslin soundtrackini yaratan müzik ikonu, muhteşem Amy'nin hikayesi ile ilgili Mitch Winehouse bizlere güvendiği için onur duyuyoruz" dediler.

 

Amy Winehouse'un babası Mitch Winehouse yaptığı açıklamada; "Artık Amy’nin olağanüstü yaşamını ve yeteneğini kutlayabiliyoruz. Amy Winehouse Vakfı aracılığıyla, hastalığının gerçek hikayesinin, benzer sorunları yaşayan birçok kişiye yardımcı olabileceğini biliyoruz. Alison ve Debra'da, büyük ekrana kadın odaklı hikayeler getiren ünlü bir tarihin yanı sıra Amy'nin insanlar için ne anlama geldiğini anlayan müthiş İngiliz yapımcılar gördük." dedi. 

Etiketler: amy winehouse

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter