Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Hanks de İstanbul'da film çekecek!

Hanks de İstanbul'da film çekecek!
Dan Brown’ın tüm dünyada çok konuşulan son kitabı Cehennem sinemaya uyarlanıyor. Romanın sinema versiyonunun yapımcılığını üstlenen Sony Pictures ve Imagine Entertainment de filmin kadrosunu açıkladı!

Da Vinci’nin Şifresi ile başlayan ve Melekler ve Şeytanlar ile süren seride macera Cehennem ile kaldığı yerden devam edecek.

 

Simgebilim Profesörü Robert Langdon karakterine yine Tom Hanks’in hayat vereceği filmin yönetmenliğini Ron Howard, yapımcılığını ise Brian Grazer üstleniyor. Çekimlerine nisan ayında Floransa’da başlanacak filmin İstanbul’da geçen sahnelerinin ne zaman çekileceği ise henüz gizli tutuluyor.

 

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon başından vurulmuş bir halde hastane odasında gözlerini açar. Ne buraya nasıl geldiğini ne de nasıl vurulduğunu hatırlamaktadır. Camdan gördüğü manzara karşısında altüst olan profesör, evinden binlerce kilometre uzakta, Floransa’da olduğunu anlar. Simgebilim profesörü kendini bir anda ipuçlarını Dante’nin cehenneminde bularak çözmesi gereken korkunç bir senaryonun içinde bulur. Floransa’nın tarih kokan dar sokaklarından Venedik’in muazzam bazilikalarına uzanan semboller zinciri Langdon’ı insanlık tarihini sonsuza dek değiştirebilecek bir mekâna sürükler.

 

Burası üç imparatorluğun merkezi olmuş, insanlık tarihi kadar eski, dünyanın incisi İstanbul’dur. Ve bu şehirde ya insanlık tarihi baştan sona yeniden yazılacak ya da bunu yazacak hiç kimse kalmayacaktır...

Etiketler: cehennem, dan brown

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter