Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Gambit filmi Doug Liman’a emanet

Gambit filmi Doug Liman’a emanet
20th Century Fox cephesinde, Deadpool ve X-Men: Apocalypse 2016 yılı içerisinde çok daha heyecan verici projelerken, artık Gambit filminin yönetmen sorunu da çözülmüş gibi görünürken önümüzdeki yıl için stüdyonun beklentilerini yeniden yükseltti.

Çizgi roman uyarlaması X-Men karakteri Gambit solo filmi, henüz çekim aşamasına geçmeden Ant-Man filminde olduğu gibi başındaki kara bulutların dağılmadığı bir proje olarak başladı. Filmin orijinal yönetmeni Rupert Wyatt ile, iki ay önce projeden ayrılmış ve planlanmış çıkış tarihi olarak önümüzdeki yılın ekim ayına yetişmeyeceği konuşuluyorken, stüdyonun yaptığı görüşmeler sonrası “Edge of Tomorrow” (Yarının Sınırında) filminin yönetmeni Doug Liman’la anlaşıldı.

 


The Hollywood Reporter göre; Fox stüdyoları ile güçlü bir ilişki içindeki yönetmen daha önce Bay ve Bayan Smith ve Jumper ile sağlam gişe sonuçları elde etmişti. Gambit yönetmen için stüdyo ile çalışacağı ilk çizgi roman uyarlaması olacak, daha önce kapısından döndüğü başka bir Fox/Marvel projesi olan Darren Aronofsky sonrası Wolverine filminin başına geçmesi beklenirken, kazanan James Mangold olmuştu.



20th Century Fox cephesinde, Deadpool ve X-Men: Apocalypse 2016 yılı içerisinde çok daha heyecan verici projelerken, artık Gambit filminin yönetmen sorunu da çözülmüş gibi görünürken önümüzdeki yıl için stüdyonun beklentilerini yeniden yükseltti. Simon Kinberg ve Lauren Shuler Donner’ın yapımcı olarak bulunduğu projede, Chris Claremont’un çizgi romanından uyarlanacak filmin senaryosunu Josh Zetumer yazıyor. Şu anda filmin senaryosu hakkında bilinen tek şey hırsızlar loncası üyesi kinetik enerji kullanan mutant Gambit (Channing Tatum) ve uzun vadeli düşmanı/sevgilisi Bella Donna Boudreaux (Léa Seydoux) arasında geçecek hikâyeye odaklanacak olduğu. Gambit filminin gösterime girmesi planlanan tarihin gelecek yıl olması nedeniyle yönetmen Liman’ın filme başlamadan önce çok az hazırlık zamanı olacak. Gambit’in 7 Ekim 2016’da İngiltere ve ABD sinemalarında gösterime girmesi bekleniyor.

 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter