Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Futbolcu babanın oyuncu oğlu!

Futbolcu babanın oyuncu oğlu!
Türk futbol tarihinin yüz akı isimlerinden Raşit Çetiner, bugünlerde oğlu Doruk’un oyunculuk heyecanına ortak olmanın gururunu yaşıyor.

Futbolcu babasının da desteğiyle oyunculuğa adım atan Doruk, önümüzdeki yıllarda adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Oyunculuk konusunda çeşitli eğitimler alan Doruk Çetiner’in en büyük hayali, Yılmaz Erdoğan,  Nuri Bilge Ceylan, Çağan Irmak gibi isimlerle çalışmak.

 

“Yapmam gereken iş oyunculuk dedim…”

Doruk Çetiner verdiği bir röportajda şunları söyledi; “Babam gibi iyi bir spor adamı olmaktı niyetim fakat geçirdiğim sakatlıklar sebebiyle istediğim performansı yakalayamadım. Basketbol ve futbol gibi çok çeşitli spor dallarını denedim ve hepsinde de çok kabiliyetli olduğuma inanıyorum. Lisede ve üniversitede çeşitli tiyatro çalışmalarım oldu. Sahnede kendimi çok rahat hissettiğimi fark ettim. Şu an eğitimime devam ediyorum. Teoman Kumbaracıbaşı, Fırat Topkorur ve Ebru Kavak gibi çok değerli hocalarla beraber çalışıyoruz.Reha Erdem, Nuri Bilge Ceylan, Çağan Irmak, Yılmaz Erdoğan gibi yönetmelerin projelerinde yer almayı isterim. Serra Yılmaz, Demet Akbağ ve Demet Evgar gibi büyük isimlerle oynamayı elbette çok isterim. Yeni dönem isimlerdense Özlem Conker, Merve Boğulur, Sinem Kobal gibi isimlerle oynamayı çok isterim. Televizyon dünyasının en önemli isimlerinden olan Acun Ilıcalı’nın işlerinde yer almak da mutluluk verirdi.”

 

“Takımlarımız iyi yönetilmiyor!”

Türk futboluna büyük emek harcayan Raşit Çetiner ise futbol takımlarımızın iyi yönetilmediğini söyleyerek şunları ekledi: “Trabzon, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe başta olmak üzere takımlarımız iyi yönetilmiyor. Son yıllarda futbolumuzda kalite çok düştü. Türkiye de bir futbol mantalitesi yok.  Milli takımın başarısızlığı da bu mantalite yokluğundan kaynaklanıyor biraz da. Takımlarımız altyapıya çok fazla önem vermedikleri için alttan yetenekli futbolcular çıkmıyor ve milli takım da bu durumdan doğrudan etkileniyor. Uzun yıllar Ümit Milli takıma hocalık yapmış, Türk futboluna birçok genç oyuncu kazandırmış, hizmet etmiş biri olarak bunların endişesini yaşıyorum tabiî ki ülke futbolu adına. Kulüp yöneticileri profesyonel değil. Nitelikli profesyonel yöneticilere çok fazla ihtiyacımız var.”

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter