Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

"EMİCEM HOSPITAL" filmine Karadenizli amatör oyuncular damgasını vurdu!

:: Videolar "EMİCEM HOSPITAL" filmine Karadenizli amatör oyuncular damgasını vurdu!
Hasta bakıcılık ve çaycılık yaparak hayatını kazanırken birden ünlü isimlerle kamera karşısına geçen Selahattin Çakır ilk başlarda eşinin kendisine inanmadığını ve işini bırakmaması telkininde bulunduğunu söyledi.

Karadenizli amatör oyuncular Selahattin Çakır ve Adem Eraydın'ın başrolleri paylaştığı, acil uzmanı Dr. İsmet Eraydın'ın yazıp yönettiği ve küçük bir rol canlandırdığı "Emicem Hospital" vizyona girmek için gün sayıyor. Filmde amatör oyunculara Wilma Elles, Merve Akaydın, Sinan Bengier, Ali Erkazan gibi ünlü ve usta isimler de eşlik ediyor.

 

Hasta bakıcılık ve çaycılık yaparak hayatını kazanırken birden ünlü isimlerle kamera karşısına geçen Selahattin Çakır ilk başlarda eşinin kendisine inanmadığını ve işini bırakmaması telkininde bulunduğunu söyledi. Çekimleri Trabzon'da gerçek bir hastanede gerçekleştirilen film Türkiye'nin ilk hastane komedisi olarak da dikkat çekiyor. Halihazırda doktorluk mesleğini sürdüren İsmet Eraydın "Tepenin Uşakları" filminden sonra ikinci uzun metraj filmi olan "Emicem Hospital"da 20 yıllık mesleki hayatında yaşadığı trajikomik olayları beyaz perdeye taşıdıklarını dile getiriyor.

 

21 Mart'ta İstanbul galasını gerçekleştirecek film 25 Mart Cuma sinemaseverlerle buluşacak!

 

Filmin Konusu: Selo, Cemal Emicesi'nin açtığı Özel Emicem'in Yeri hastanesinde hizmetli olarak çalışmaktadır. Selo en yakın arkadaşları Adem ve Dursun’la beraber, zengin olmak için ekstra işler yapmaktadırlar. Cemal Emice hastanenin uluslararası bir seviyeye çıkması için Almanya’dan yönetici (CEO) getirttirir. Almanya’dan gelen Ingrid Hanım, Alman disiplinini uygulamaya çalışır. Hastane personeli bu disipline alışık değildir. Alman disiplini ile Karadeniz inadı arasında uyuşmazlık olunca komik olaylar yaşanmaya başlar. Ingrid ve başhekim, Cemal Emice'nin de desteğini alarak haksız yere hastane personelin çoğunun işine son verirler. Personelin işten atılmasından sonra Dr. Hilmi ve Dr. Miray önderliğinde hastane bahçesinde direniş başlatılır. Selo bu olaylar karşısında Emice'ye karşı gelerek hastane bahçesinde oluşturulan direnişe destek verir. Yıllardır bir türlü evlenemediği Songül ile bu direniş sayesinde iyice yakınlaşır. Bu direniş esnasında gelişen olaylar “Emicem Hospital” hastanesini uluslararası seviyeye çıkmasa da uluslararası gündeme trajikomik olaylarla getirmiş olur.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter