Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Dünyanın dalga geçtiği Yeşilçam sahnesi

:: Videolar Dünyanın dalga geçtiği Yeşilçam sahnesi
Bir Türk filminin son sahnesi dünya blog gündemine oturdu. Karateci Kız filminde Filiz Akın'ın Bülent Kayabaş'ı vurma sahnesi ‘Tüm zamanların en kötü ölüm sahnesi' seçildi.

ABD ve Avustralya merkezli internet siteleri ile bloglar ‘Karateci Kız' adlı Türk filminin şoke edici son sahnesini defalarca paylaştı.

 

 

TÜM ZAMANLARIN EN KÖTÜ SAHNESİ

 

ABD merkezli bloglar Gawker ve io9 ile Avustralya merkezli news.com.au ve ninemsn.com.au adlı sitelerde paylaşılan video için ‘Tüm zamanların en kötü ölüm sahnesi' yorumu yapıldı. Orhan Aksoy'un yönettiği ve Filiz Akın ile Ediz Hun'un başrollerini paylaştığı filmden alınan sahnede Akın Bülent Kayabaş'ı öldürürken görülüyor.

 

KİMSE ÇEKEMEZ

 

Sitelerde, 1974 yapımı filmdeki sahnenin korkunç bir şekilde oynandığı yorumu yapılıyor. Filmin final sahnesini paylaşan sitelerden Gawker ise, "Kimse Türkler kadar korkunç ölüm sahneleri çekemez. Bir daha hiçbir ölüm sahnesinin bu kadar kötü olamayacağını biliyoruz" yorumunu yapıyor. Ninemsn adlı sitedeki yorumda ise, "Bu video hayatınızın en uzun 1 dakika 8 saniyesi" cümlesi yer alıyor.

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter