Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

CEHENNEM filminden İlk Fragman yayınlandı!

:: Videolar CEHENNEM filminden İlk Fragman yayınlandı!
Dan Brown’ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan Cehennem filminin ilk fragmanı yayınlandı!

Ekim 2016’da vizyona girmesi beklenen filmin ilk fragmanının Dan Brown’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılması ile geri sayım başladı. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini Ron Howard üstlenirken Tom Hanks ise bir kez daha Robert Langdon karakteri ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

CEHENNEM


Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon başından vurulmuş bir halde hastane odasında gözlerini açar. Ne buraya nasıl geldiğini ne de nasıl vurulduğunu hatırlamaktadır. Camdan gördüğü manzara karşısında altüst olan profesör, evinden binlerce kilometre uzakta,  Floransa’da olduğunu anlar. Simgebilim profesörü kendini bir anda ipuçlarını Dante’nin cehenneminde bularak çözmesi gereken korkunç bir senaryonun içinde bulur. Floransa’nın tarih kokan dar sokaklarından Venedik’in muazzam bazilikalarına uzanan semboller zinciri Langdon’ı insanlık tarihini sonsuza dek değiştirebilecek bir mekâna sürükler.

 

Burası üç imparatorluğun merkezi olmuş, insanlık tarihi kadar eski, dünyanın incisi İstanbul’dur. Ve bu şehirde ya insanlık tarihi baştan sona yeniden yazılacak ya da bunu yazacak hiç kimse kalmayacaktır...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter