Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Captain America:Civil War'dan muhteşem TV Spot

:: Videolar Captain America:Civil War'dan muhteşem TV Spot
Captan America: Civil War - Super Bowl TV Spot

KAPTAN AMERİKA: KAHRAMANLARIN SAVAŞI 

 

Marvel’in “Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı” fiminde Steve Rogers’ı, insanlığı koruma yolunda görevlerine devam edenYenilmez’lerin yenilenmiş ekibinin lideri olarak görüyoruz. Yenilmezler’in dahil olduğu bir olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler’in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yaparlar. Bu durum Yenilmezler’in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olur. Bunlardan biri Steve Rogers’ın önderliğinde, Yenilmezler’in hükümet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup, diğer tarafta ise Tony Stark’ın şaşırtıcı bir biçimde hükümet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen ikinci gruptur.6 Mayıs 2016’da vizyona girecek Marvel’in Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde tarafınızı seçmeye ve heyecan dolu bir aksiyona hazır olun.  

 

Filmin oyuncuları Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd and Frank Grillo, William Hurt ve Daniel Brühl.

 

Yapımcılığını Kevin Feige’nin üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Anthony & Joe Russo oturuyor. Yardımcı yapımcılar Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Patricia Whitcher, Nate Moore ve Stan. Filmin hikayesi ise Christopher Markus & Stephen McFeely tarafından kaleme alındı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter