Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

CAHİL PERİLER’E 20. YIL KUTLAMASI!

CAHİL PERİLER’E 20. YIL KUTLAMASI!

Campari, Cahil Perileri’nin 20. yılını yönetmen Ferzan Özpetek, Serra Yılmaz ve filmle aynı adı taşıyan dizinin oyuncuları Ambra Angiolini ve Cristiana Capotondi’nin katılımıyla  “Teknede Sinema” etkinliğiyle kutladı.

 

8 Eylül Çarşamba akşamı gerçekleşen etkinliğe, Venedik lagününün kalbinde yer alan ve ihtişamıyla göz kamaştıran Campari Boat ev sahipliği yaptı.

 

Seçkin davetlilerin katıldığı özel etkinlikte, İtalyan sinemasının kült filmlerinden biri olan Cahil Periler’in 20. yılı kutlandı. Etkinlikte Ferzan Özpetek ile birlikte yönetmenin ilham perisi Serra Yılmaz ve filmle aynı adı taşıyan televizyon dizisinin başrol oyuncularından Ambra Angiolini ve Cristiana Capotondi yer aldı.

 

Ferzan Özpetek’in yaratıcı dehası ve oyuncuların başarılı performansları sayesinde geçen yıllar boyunca farklı nesillere unutulmaz duygular yaşatan film, önümüzdeki dönemde bir diziye dönüşerek izleyicilerle buluşacak. Etkinlik kapsamında bugünkü sinema dünyası ile birkaç yıl önceki arasındaki farklar üzerine zengin bir fikir alışverişi de yapılırken, filmler ilgili merak edilen konular, sahne arkasından bilinmeyenler ve ilham verici başka birçok ayrıntı da etkileyici bir zeminde paylaşıldı.

Etiketler: ferzan özpetek

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter