Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Bu ülkede çok yetenek gördüm!

Bu ülkede çok yetenek gördüm!
Avusturalyalı aktör Russell Crowe Edirne’de çekeceği film için oyuncu seçmelerine başladı.

Seçmelerde Türk oyunculardan memnun kalan Crowe,’Bu ülkede çok yetenekli insanlar var’ dedi. Avustralyalı aktör Russell Crowe, bir bölümünü Edirne’de çekeceği Çanakkale filmi ‘The Water Diviner’ için oyuncu seçimine başladığını Twitter sayfasından duyurdu. Oscar ödüllü 49 yaşındaki oyuncu pazar günü Edirne’de keşif yaptıktan sonra daha önce, hayran kaldığını söylediği İstanbul’a geldi. 2013 yılının sonlarına doğru çekimleri başlanması planan, senaryosunu Andrew Knight ve Andrew Anastasios’un yazdığı ‘The Water Diviner’ filmi için Crowe, İstanbul’da Türk oyuncularla bir araya geldi.

 

Türk oyuncuların performanslarından memnun kalan Crowe, “Bütün günü seçmelerde, Türk aktörlerle birlikte geçirdim. Bu ülkede çok yetenekli insanlar var” diyerek övgüler yağdırdı.  Oyuncu Irmak Ünal ise Russel Crowe’ın tweet’ine karşılık veren isimler arasındaydı. Ünal, “Ne kadar şanslı onlar” diyerek, Crowe’la çalışacak olan oyuncuların şanslı olduğunu dile getirdi. Öte yandan Crowe’ın takipçilerinden bazıları ise ünlü oyuncuya, “Umarız Haluk Bilginer’le de bir araya gelirsiniz. Türkiye’nin en önemli oyuncularından biridir” diye yazdı.

 

Crowe’un filmi, Edirne’de çekeceğini duyurması Twitter’da espri konusu oldu. Crowe, bir Türk takipçisinin, “Çanakkale filmini niye Edirne’de çekiyorsun panpa” diyerek karşılık vermesi en çok ilgi çeken tweet oldu. Crowe’a  Türk ve yabancı takipçileri oyuncu seçiminde tavsiyelerde bulunuyor. Şener Şen’in ismini paylaşan takipçilerinin yanı sıra Fatih Akın’ın ‘Crossing the Bridge’ belgeselini izlemelerini öneriyor.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter