Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Brian De Palma Çin’de Aksiyon filmi çekiyor

Brian De Palma Çin’de Aksiyon filmi çekiyor
Filmin başrolü için yıldız bir Çinli oyuncu oynatmak isteyen De Palma, diğer rollerde ise Amerikalı oyunculara yer vermeyi düşünüyor.

Son yıllarda Hollywood tarafından keşfedilen Çin pazarında potansiyeli olan filmler için yapılan özel gösterimlerden sonra artık ortak yapımlar gündeme gelmeye başladı.  Buna en son örnek Çin’de çekilecek büyük prodüksiyonlu aksiyon filmi “Lights Out” için ünlü yönetmen Brian De Palma ile anlaşılmış olması.

 

Lamont Magee ve Jeff W. Byrd tarafından yazılan senaryoda gizli bir suikast programında yetiştirilen kör bir Çinli kızın maceraları anlatılacak. Görmemesine rağmen, çizgi roman kahramanı Daredevil gibi diğer duyuları gelişmiştir ve tabi ki kötü adamlara karşı mücadele edecektir. Filmin başrolü için yıldız bir Çinli oyuncu oynatmak isteyen De Palma, diğer rollerde ise Amerikalı oyunculara yer vermeyi düşünüyor.

 

De Palma’nın projesi ile birlikte Çin’de birçok Hollywood yönetmeninin film çekmeye başlaması bekleniyor. Bu yönetmenler arasında en yakın tarihli projelerde isimleri geçenler James Mc Teigue (V for Vendetta) ve Gregor Jordan (Buffalo Soldiers, Unthinkable) bulunuyor.

 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter