Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Brezilya'da Batman gerçekten var

Brezilya'da Batman gerçekten var
Brezilya’nın Taubaté şehrinin yerel yöneticileri, huzuru sağlamak için umutlarını Batman’e bağladı. MSN’in haberine göre, Taubaté yetkilileri, şehrin güvenliğini Batman kılığındaki bir eski askere emanet etti.

André Luiz Pinheiro isimli emekli askerin şehirdeki cinayetlere, uyuşturucu kaçaklığı gibi organize suçlara çözüm olması bekleniyor. Brezilyalı Batman’in çizgi romanlardaki ve filmlerdeki gibi teknolojik aletlerle donatılıp donatılmayacağı henüz belli değil.

 

Rolünün çerçevesinin henüz net olarak çizilmediğine inanan Pinheiro ise Brezilya haber sitesi O Vale’ye yaptığı açıklamada, “Nasıl birlikte çalışabileceğimizi bulmak konusunda çok heyecanlıyım” diye konuştu. ComicBookMovie.com sitesine göre ise Pinheiro’nun görevinin kamuoyuyla polisler arasında bir arabuluculuk görevi yapacak.

 

Brezilyalı Batman’in Taubaté’nin haydutlarıyla başa çıkıp çıkamayacağı belli değil. Dahası Batman çizgi romanlarının sahibi DC Comics’in olası bir telif hakkı ihlali dolayısıyla dava açması da söz konusu olabilir.

Etiketler: Batman, Brezilya

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter