Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Beren Saat dolandırıldı mı?

Beren Saat dolandırıldı mı?
Vatan gazetesinin haberine göre Beren Saat, birçok ünlü ile çalışan muhasebecisi Muharrem A. tarafından dolandırıldığı gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Savcılık Muharrem A. hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan soruşturma başlattı.

Avukatı Oğuz Müftüoğlu aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı''''na başvuran Beren Saat, muhasebecisi tarafından dolandırıldığını iddia etti. Dilekçede, Beren Saat''''in rol aldığı bir dizideki arkadaşı aracılığıyla Muharrem A. isimli muhasebeci ile tanıştıklarını ve Nehir Erdoğan ve daha pek çok ünlü oyuncunun da muhasebecisi olduğu için kendisine güvenerek şifahen anlaşarak mali konularda birlikte çalışmaya başladıkları anlatıldı.

 

Muharrem A.'ya kendisine bildirdikçe muhasebe ücretlerinin yanı sıra vergi, Bağkur primi ve benzeri ödemelerin gönderildiği ifade edilen dilekçede, ödemelerin bazen elden ama çoğunlukla banka yoluyla iletildiği belirtildi ve ödemelerle ilgili belgeler de sunuldu.

 

Saat'in çok genç ve deneyimsiz olması nedeniyle güven duyduğu muhasebecisine tüm mali işlemlerin yönetimini bıraktığı belirtilen dilekçede, son zamanlarda vergilerin yatırılmadığı kaydedildi. Dilekçeda ayrıca muhasebecinin bu durumu örtbas etmek ve vergi borçlarını kapatabilmek için 2010 yılı Mayıs ayında, 6111 sayılı kanunundan yararlanarak Beren Saat'e haber vermeden taksitlendirmeye gittiği belirtildi. Ancak bu taksitlerin de ilki hariç takip edenleri ödemediğinin tespit edildiği ifade edilen dilekçede, kendisini zarara uğratan şüphelinin nitelikli dolandırıcılık suçundan dolandırılması istendi. Savcılık olayla ilgili olarak Muharrem A. hakkında soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter